torsdag den 3. november 2011

Tak for en super messe i Fredericia

Skrevet af Signe Bendorff

Vi er hjemme igen, og butikken er endelig ved at være på plads. Der er meget der skal ordnes når alt har været ude af butikken, og det igen skal sættes på plads.

Vi havde en dejlig messe, med mange søde besøgende, det har været en fornøjelse at møde jer alle.


Vi vil her dele nogle af billederne fra weekenden med jer.I løbet af messen havde vi mange gode tilbud på standen, og ikke mindst have vi både framvisning af forskellige maskiner og forskellige Make&Take. Vi følte hele vejen igennem at messen var en succes.


I anledning af at vi igen har fået styr på butikken, holder vi åbent hus på torsdag. Det vil foregå i butikken, Lerløkke 19, 6400 Sønderborg, fra kl. 17-20. Og det er den 10 November. Vi vil selvfølgelig finde gode tilbud til jer der kommer forbi, ligesom vi vil fremvise forskellige ting i løbet af aftenen.


Vi håber på at se jer til en fornøjelig aften.


--- Tak Besøget, Kreative Hilsener fra Anjas Hobby www.anjashobby.dk

11 kommentarer:

 1. Det var en fin stand I havde og tak for vejledningen i at lave stjernekortet - det var et meget flot kort og jeg har allerede lavet nogle stykker af det. Vil vise dem på min blog, og så skal jeg skrive hvor jeg har fået modelle fra.
  Mit spørgsmål ang åben hus - er det i aften eller næste torsdag?

  SvarSlet
 2. Beklager datoen ikke lige er kommet på, det er først den 10 november:-)
  Mvh Anja

  SvarSlet
 3. Hvor ser det lækkert ud Anja, synd der er så langt til Fredericia, men jeg studsede lidt over at du skrev om åben hus i butikken, jeg troede du havde lukkede butikken. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 4. Anja har lukket butikken i Sønderborg by, og har flyttet den fysisske butik hjem på sin egen adresse ;) Det er her vi har brugt de sidste par dage på at gøre i stand, og det vil vi jo frygtelig gerne vise alle jer andre ;)

  VH Signe

  SvarSlet
 5. Jeg siger også tak for en god weekend.
  Dejligt og møde ny og gamle venner/ kunder
  Håber der kommer rigtig mange til åben hus i næste uge.
  Jeg er der også :-)

  SvarSlet
 6. Øv hvorfor bor jeg pogså så langt fra hvor der endelig sker noget? Desværre er der aldrig sådan noghet helt her oppe i det Nordjyske, men det må vi jo leve med, bare så ærgerligt, at vi aldrig kan komme med, når der endelig sker noget, men det er vist lidt langt for en alm aften LOL.
  Men jeg håber, at I alle får en smadderhyggelig aften dernede.

  SvarSlet
 7. Det var sådan en lækker stand i havde i Fredericia og nogle rigtig gode workshops. Jeg fik virkelig noget inspiration med hjem ... og takket være Signe har jeg nu lært at distresse .. Tak for det.

  SvarSlet
 8. Ja det var en rigtig flot stand!

  SvarSlet
 9. Flot stand, - virkelig ærgerlig over at jeg ikke kunne komme. Og jeg kan desværre heller ikke komme til dit åbent hus arrangement.. Øv øv øv... Håber det bliver en succes, og måske endda en genganger :) Så har jeg chancen igen ;)

  SvarSlet
 10. Bare jeg dog var komemt forbi messen - men sådan er der jo så mange ting. Og kommer heller ikek forbi Sønderborg d. 10 desværre.

  SvarSlet
 11. Jeg havde desværre ikke tid til at komme forbi messen øv øv jeg ville gerne ha været med til jeres make´n take. Nå men det må blive næste gang. Det ser i hvert fald hyggeligt ud på billederne!
  vh Karina

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails