onsdag den 8. februar 2012

Skrevet af Signe Bendorff

Det er koldt udenfor, og sneen ligger der endnu. Så der er god tid til at sidde ved scrappladsen. Men savner man lidt forår, så kan jeg klart anbefalde at få fat i den nye serie fra Basic Grey. For med den kan man kun blive i forårshumør. Det er sådan nogle skønne farver.


Og dem der kender mig rigtig godt, ville vide at jeg normalvis ville have haft svært ved at bruge dette papir. For gul og orange er da bare slet ikke mine farver. Men papiret er så skønt at det bare gik som en leg.Jeg har brugt skabeloner designet af Donna. Her har jeg lavet en ugle - specialt til Anja som er helt vild med ugler. Til øjnene har jeg brugt "rulleøjne", og uglen sidder på et banner der er taget fra det tilbehør der hører til serien.
Her har jeg lavet et marmeladeglas hvor sommerfuglene flyver lystigt omkring. Til pynt er der brugt bånd samt en blomst fra Prima.
På det tredje kort er der en lille bil. Til hjulene har jeg brugt nogle gamle knapper.
Det sidste kort er med en muffin. Pyntet med bånd og en blomst fra Prima.Jeg har valgt at lave kortene meget neutrale, så de kan bruges til enhver lejlighed i det kommende forår.Tak fordi du kikkede forbi vores blog :) Kreative Hilsener fra Anja og mit dygtige Design Team - Besøge vores netbutik: www.anjashobby.dk

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails