søndag den 23. oktober 2011

Vi er ved at være klar til Kreative Dage

Skrevet af Signe Bendorff

Designteamet bag Anjas Hobby arbejder i disse dage på højtryk for at blive klar, til Kreative Dage i Fredericia der starter på fredag. Vi vil være at finde hele weekenden på messen, og vil både have masser af inspiration med, men også masser af lækre Make&Take samt demonstrationer af maskiner mm.

Så i disse dage kæmper designteamet, og selvfølgelig ikke mindst Anja, på at blive klar til at skyde messen igang.

Jeg vil blot vise jer en af de få ting i vil kunne komme til at opleve på vores stand.
Jeg har valgt at lave en fin æske, der folder sig let ud når man åbner den. Den er lavet i karton, pyntet med lækkert papir fra Inkido pyntet med et lækkert digistempel designet af Susanne Meltesen, samt lækre blonder fra butikken. Desuden er der lidt blomster og et charm.

Håber i kan blive lidt inspireret. Kom endelig forbi vores stand og hils på os alle, og se hvad det er vi har gået og syslet med gennem den sidste tid.


--- Tak Besøget, Kreative Hilsener fra Anjas Hobby www.anjashobby.dk

7 kommentarer:

 1. WAUW det er virkelig et fedt kort her. Smaddergo ide, den må jeg vist prøve, om jeg ikke kan gøre efter her. Tak for inspit´rationen og håber I får en god messe dernede i week-enden.

  SvarSlet
 2. Superfin æske! Og hvor er det et SØDT stempel! Glæder mig til at "se" med fingrene.

  SvarSlet
 3. Havde taget vejen fra København i dag for at se messen. Jeres stand var efter min mening én af dem, som var helt nede på jorden, mens den osede af kreativitet og inspiration :o) Tak!!

  SvarSlet
 4. Så smuk en æske! Det er så yndigt og gennemført.

  SvarSlet
 5. waue ærgeligt jeg ikke kunne komme..men jeg deltager nu i din giveaway..Yahh... jeg er følger jeg kommenterer da løbende hos dig kan jo ikke lade være..;O))

  SvarSlet
 6. Den er simpelthen så super sød den box ... må straks i gang

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails