søndag den 25. marts 2012

Konfirmationsinspiration...

Skrevet af Signe Bendorff

Ja, vejret opfordrer måske ikke helt til at sidde inde ved scrappladsen. Men så må vi jo bare glæde os over at det endnu ikke er lyst hele natten, så aftnerne kan godt bruges ved scrapbordet.

Jeg vil slutte denne uge af med lidt Konfirmationsinspiration. Der går jo ikke længe før de første konfirmander klækkes.

Først har jeg lavet et kort. Det kunne både havde været en invitation, men det kan også bruges som lykkeønskningskort....
Jeg har endnu engang brugt det utrolig smukke papir fra Basic Grey. Desuden har jeg brugt de lækre punches fra Cart-Us. Desuden er der brugt stickles, blonde, bling swirls, blomster osv. Det hele er sværtet med Distress Ink. Billedet er desuden sllebet i kanten med sandpapir, samt dabbet med gulddabber.

Til kortet har jeg også lavet en matchende æske. Jeg har brugt en færdig papæske, det er blevet grundet med Gesso, og herefter pyntet efter samme taknik som kortet.
Ligesom sidst har jeg igen brugt stickers til teksten.

Tak fordi du kikkede forbi vores blog :) Kreative Hilsener fra Anja og mit dygtige Design Team - Besøge vores netbutik: www.anjashobby.dk

3 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails