fredag den 28. januar 2011

Pyntet æske

Det blå hjerte kan bringe varme ind overalt...

Nogen gange kan det være sjovt at pakke sine gaver lidt anderledes ind. En dekoreret æske er en af disse muligheder. I butikken har Anja en masse forskellige æsker, man kan dekorere på forskellige måder. En af måderne kan være, som jeg har gjort ved denne æske, der er malet med blå krakeleringsmaling over det hele.


Den lille sommerfugl er oprindeligt træfarvet, men med lidt blå maling er den forandret.

Jeg har brugt et dobbeltsidet papir fra Prima. Når man vælger papir, der er dobbeltsidet, er man sikker på, at det passer sammen. Og så er det lettere at finde papir, der ser smukt ud sammen. 

Den fine sommerfugl er oprindelig rå træ. Jeg har malet den med blå krakeleringsmaling (crackle paint fra Ranger/Tim Holtz). Det øverste lag har fået klar glimmerlim på. Det ændrer malingens udseende helt.

De fine tekstbokse er standset ud med en Spellbinders die i to forskellige størrelser. De er sat sammen med 3D puder for at give lidt dybde. I kanten af den øverste tekstboks har jeg lagt lidt glimmerlim på i kanten. Det er den samme, som jeg brugte til sommerfuglen. Men det giver en helt anden effekt for baggrunden er meget lysere her end på sommerfuglen.

Alt papir (inkl den lille kageserviet) er sværtet med Brushed Corderoy fra Ranger. Det giver en lidt beskidt og gammel fornemmelse.

Rundt om låget er der limet en fin lyseblå blonde fast. En lille sløjfe er samlet med en gammel knap.

Anja har også noget lækker blonde i butikken i mange flotte farver. Kig ind i butikken og se denne æske med fingrerne og få hjælp hos hende, hvis du har fået lyst til at pynte din egen æske.

3 kommentarer:

 1. Det er da bare en super lækker æske - jeg bøjer mig i støvet!

  SvarSlet
 2. Hvor er den skøn altså, glæder mig til at se den live

  SvarSlet
 3. Lækker blå farve og sød måde den er pyntet på !
  Held og lykke til det nye designerteam !
  Knus Hjørdis ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails