fredag den 13. februar 2009

Eftertænksom dagen

Idag er det eftertænksomdagen. Det har været en rigtig travl uge med meget lidt søvn. Har haft besøg af en veninde som har været så heldig at oveleve kræften selvom ingen selv ikke lægerne troede hun ville komme igennem det. Det var bryst og lymfekræft, men heldigvis super stædig så det tror jeg bestemt har hjulpet hende. Nu har hun fået lavet nye bryster og jeg siger da bare et super resultat, hun glæder sig som et lille barn til at skulle smutte i en lille skøn bikini, er der noget at sige til det:-) Så drenge derude pas på når solen kommer frem og der igen er tid til bikini.
Så er det idag lige nøjagtigt et år siden at et vennepar mistede deres dreng på kun 8 år, uha det er altså bare fejt og har sendt dem mange varme tanker dagen igennem for hvor må denne dag være hård og komme igennem.
Samtidig gør det at man er endnu mere glad for at vi ikke lige fejler noget særligt, vi har hinanden og vi får mad på bordet hver dag. Har masser af skønne venner som vi ses med, masser af dejlige net venner og hygge timer med god hobby. Jeg vil sende en varm tanke til alle dem som lige netop idag har det svært og håbe på det bedste hvad i end må kæmpe med. Rigtig god weekend. Knus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails