fredag den 11. maj 2012

gaveæske


På Charlotte Ravns blog så jeg denne søde gaveæske. Den er nem at lave, hvis man bare husker at lave hul i den inderste æskes låg inden man samler det hele. Det glemte jeg nemlig første gang..

Der er plads til at skrive hvem æsken er til og hvem den er fra.

Der er også plads til at skrive en hilsen på det grønne ark.


Inde i kortet gemmer der sig en æske med låg med kig til indholdet. Det ser lækkert ud at fylde med chokolade eller lakrids. Uhm.

Jeg har brugt:
Kraft karton
magneter
spellbinders rund
spellbinders scalloped rund
3D puder, lim, glue dots og tape


Lavet af Benita


Tak fordi du kikkede forbi vores blog :) Kreative Hilsener fra Anja og mit dygtige Design Team - Besøge vores netbutik: www.anjashobby.dk

3 kommentarer:

 1. Hvilke magneter har du brugt? Jeg har lavet dette adskillige gange, men har ikke kunnet finde nogle gode magneter der var flade nok til ikkke at ødelægge papiret, og det der magnet tape vi jan få er ikke en fis værd og virker overhovedet ikke, så ville virkelig gerne vide, hvilke I bruger, og som også virker altså uden at ødelægge papiret.

  SvarSlet
 2. Hej Maryann

  Anja har nogle flade magneter i butikken, men de ligger vist ikke på netbutikken. Prøv at skrive en mail til hende og spørg om hun ikke har nogle endnu.

  Ellers er dem man kan købe fra Basic grey ganske glimrende. Limen holder bare ikke, så jeg plejer at sætte dem fast med en gludot.

  Det kan selvfølgelig ikke undgåes at man kan se hvor magneten sidder, men det ser man ikke "når musikken spiller". :)

  SvarSlet
 3. Flot flot kort... Elsker farverne-dejlige friske

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails