søndag den 17. juli 2011

Fornyet energi

Så er jeg næsten ved at være på højkant igen og der skal nu bruges lidt tid på de dårlige samvittigheder, kreative timer samt at få kigget på alt det lækre der byder sig i løbet af efteråret og der er meget der ser lækkert ud,,,mums. Jeg har været lidt aktiv og det er lige scrapsisters der har sat gang i lidt igen, hvis du ikke allerede kender dette forum er det bestemt værd og blive medlem, det koster ikke noget til gengæld, bliver du fristet, klogere og lærer en masse skønne kreative piger og kende og det er jo ikke dårligt vel:-) Det blev til et enkelt LO og 2 så viser jeg et par kort jeg har lavet for et stykke tid siden. Jeg elsker at lave kort med forskellige foldninger..Fortsat god sommer og håber på mere sol

3 kommentarer:

 1. Skønt at se du er "på banen" igen Anja, det virker som du har haft godt af din lille pause, og hvor er det et godt LO du har lavet af to af dine kønne drenge, og titlen: no. 2 og 5 er så fin. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 2. Synes som altid det er hyggeligt at ligge vejen forbi din blog.. Har givet dig en blogAward. Tjek min blog hvis du ikke kender det.

  SvarSlet
 3. Velkommen tilbage.
  Det er et dejligt layout, du har lavet.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails