søndag den 18. april 2010

Travl uge
Uha det har været en travlt uge, Daniel skulle begynde på fodbold, der kom besøg fra Italien, af min bror med hans Italienske kone og deres dejlige lille Lars som var blevet 2 år den 12 April, så der skulle synges og pustes lys.
Vi har været til 40års fødslsdag og ja der har været masser af arbejde og meget andet,,,jeg leder stadig efter en butik med flere timer til salg. Min søsters indbydelser skulle også være færdig.
Og lørdag kom Dob fra scrapsisters og lærte susan og mig lidt om det at male stempler med Distress ink, en super hyggelig dag og så dygtig Dob hun er, tak for en dejlig dag.
Det er også blevet til en enkelt LO og idag skal der være ren familie hygge den står på ud og se køerne danse, fortsat god søndag til dig.

5 kommentarer:

 1. Tak for de søde ord og 1000 tak for en hyggelig dag.
  Du er da allerede blevet rigtig god til at male med distress ink :)

  SvarSlet
 2. dejlige billeder og flot LO. Jeg har også den blok med abepapir. Det er rigtig flot farvelagt :) God dag

  SvarSlet
 3. Jeg syntes at din farvelægning med distress er blevet utrolig flot. Dejligt med en lærer mester. Jeg går stadigvæk og venter på at finde et kursus med det.

  SvarSlet
 4. Hejsa
  Hvor er din farvelægning blevet god, det er rart med nogen som kan vise en nye teknikker, bortset fra at det sommetider bliver lidt dyrt ;o)
  Jeg har lige haft Stinne og Rikke fra Unik's designteam til at introducere mig for Promarkers....det blev dyrt :o/
  Hilsen Hanne

  SvarSlet
 5. Hej Dorthe tak for hjælpen. Maria tak for ros. Vibeke du skal da være velkommen en lørdag når vi alligevel samles nogle stykker, vi kan jo heldigvis lærer hinanden noget ikk:-). Hanne ja alt griber om sig og det er svært at finde grænsen når der er noget som fænger har også tush men heller ikke rigtig kommet igang med dem det må blive det næste trin.
  God dag.

  Mvh Anja

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails