tirsdag den 1. juni 2010

Lo´s

Her blev det til en lo med karton fra serien blossoms and butterflies, brugt spellbinderskabeloner og en matha steward punch, lidt blomster og båndHer er brugt noget karton/papir købt andet sted, spellbindersskabelonerner og kartonet billederne er på er fra en blok i butikken med blandet karton, glimmer og glans karton den er super flot. Igen brugt martha steward punch.Og snørkel og blomst er nogen af Marianne design skabeloner som er uundværlige til kort og scrap.
Igen et stykke papir/karton købt andet sted, spellbinders skabeloner, halvperler, sværte til at sværte kanter og der er brugt tre forskellige snefnug som jeg har som punhes i butikken.
Så er der brugt noget af det skønne blonde jeg har fået hjem til butikken, en af marianne design skabelon til blomstercirklen, roser, og snørkel fra marianne design
Brugt forskellige spellbinders skabeloner, snørkel lavet med Marianne design skabeloner, halvperler, blonde fra butikken og blomsten er lavet med retro punchen som jeg også har i butikken, opskriften på den kan findes på www.scrapsisters.dk

Så har jeg været en dejlig uge på Samsø og det kan varmt anbefales at tage på scrap og kortmageri kursus, mødte en flok dejlige damer, med godt humør og gode ideer så mit hoved er ved at eksplodere efter at have lidt tid til kort og scrap. Men butikken kommer først og jeg er knap færdig med at pakke alle de ordre som ligger til mig og de sidste skal ud idag. Derfor blev kaffe pause brugt til lige at lave et indlæg.


4 kommentarer:

 1. Rigtig flotte er de allesammen

  SvarSlet
 2. Sikke flittig du har været, de er rigtig flotte :)
  Tak for i dag, det var hyggeligt selv om det kun var kort tid.
  KNUS :)

  SvarSlet
 3. Sikke fine LO's, du har sør'me da haft travlt ! Glæder mig til at se flere.
  Knus fra Hjørdis ;-)

  SvarSlet
 4. Hej Anja.
  Flotte kreationer du har lavet, men det kunne jeg regne ud, efter at há set dine kreative evner.
  Tak for hyggeligt samvær på Samsø, selvom det er ved at være længe siden efterhånden.
  Jeg skal til bryllup i Sønderborg på lørdag, og kom derfor til at tænke på dig og Susan. Vil bare ønske jer begge to en fortsat god sommer.
  Mona

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails